BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, December 20, 2010

Puteri ke-2

salam semua...

saya telah selamat melahirkan puteri ke-2 (secara normal) pada 13/12/2010, pukul 11.31pg seberat 3.15kg di Hospital Putrajaya...

inilah puteri ke-2 saya...sebijik & seiras mcm kakaknya semasa dilahirkan..hehehe


Nur Atiqah Fari'ah Bt. Fuad

Kakak Farhanah sibuk nak pangku adiknya...


cerita pengalaman bersalin kali nie, saya akan ceritakan kemudian yea...tak sempat nak tulis sbb bz melayan 2 beradik nie...

jumpe lagi...bye...

5 comments:

Mrs.Eady said...

alahaiiii swett nyer...

psst...si kakak dah besar makin cantik laa..auntie like la..:D

Norazrani Maamin said...

time kasih izwa...

kakak dah pandai melawa skg nie..pantang kene puji 'lawa', tersengeh jea die...hiksss

SSulieana said...

congrats sis!comey nye!!!!!

Wina Momma Kira said...

tahniah arra :-)

baby atiqah mmg comel & btl kata izwa, kakak nampak cantik & mcm budak besar la dlm pic tu..sweet je

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com