BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 27, 2012

Motherhood Expo'12 ~ KLCC ~

sabtu lepas, ibu gie motherhood expo kat KLCC...gie ngan kwn ibu, fiza & anak2 sekali..makcik ilin pun ikut sbb nak kene tolong jaga anak2 ibu yg baik..kul 10pg kitaorg dah gerak dari umah...sampe KLCC, makan dulu..takut lapau plak ngah bershopping..pastue baru gie expo...hehee

fiza sekarang ngah pregnant 6 bulan..adiknya pulak ngah berpantang...jadi ibu teman die gie expo nie sbb nak survey harga pam...kat luar hall tue pun dah ramei org...masuk dlm, lagilah ramei..tapi takdelah sesak sgt mcm kat mid valley...sbb hall kat KLCC nie besar & tinggi..selesa la jugak & masih boleh dpt rase acond...cume satu jea yg kurang, takde nursing room...ibu dok kat tangga jea nyusukan adik atiqah...hehehe

makngah plak dtg mase tengahhari..sbb die ade kat KL..ade gaklah org yg nak melayan kakak & adik..ibu memule taknak beli ape2 pun..saje nak jalan2..tapi ade gak rembat 2-3 barang...fiza pun same..nak survey mule...last2 beli terus set pam spectra 3, nursing pillow & diapers...sudahnya, penuh stroller adik ngan barang2...ibu mmg saje bwk stroller tue..sbb mase kat mid valley dulu tak bwk..jenuh nak pegang barang2...hehehe



adik yg tak mau di pegang..nak jalan sendiri..dan tertido sebab penat..


kat booth susuibu..ade Dynas..ngah tggu org packing set spectra 3...


kat luar hall..kat dlm tak sempat nak amek...penuh stroller ngan brg2..hehee


nak balik dah nie..lalu taman luar pulak..
gambar semua kakak farhanah yg amek..


sebelum balik nak naik bende nie dulu...layankan aje...


barang yg ibu beli...baju adik & berus straw..dapat free botol..
liquid cleaner & berus gigi kakak..diapers whoopee 2 paket (rm20 1 paket)


dan buku puzzle untuk kakak..kakak farhanah mmg suka main puzzle..
leka betul die kalu main puzzle nie..

parking kat KLCC mahal giler...kene RM15 tau...pastue singgah bangi antau fiza kat umah ibunya..makan bihun dulu sebelum balik...ibu sampe umah pukul 6 ptg...kepenatan semua...hehee

9-11 Mac nie ade expo baby lagi kat Mid Valley...kalu fiza ajak, ibu mesti gie punya...heheee

bye..


3 comments:

ayu said...

bestnyaaaa...tak dapat nak pergi plak minggu ni...kalau nak pergi, nak kena bawa budak2 ni la tak tahan tu kakk

mizah said...

pandainye kak farhanah tangkap gambar ye...mizah kalau nak pergi expo takmo bawak anak2 kalau boleh...sebab mesti anak2 bosan dgn umminye yg akan pusing2 survey sampai 5-6kali..tak habis2 nak pusing...tp belinye tidak..hahahahh

sasha @ mumyalya said...

bestnya kak....sha jauh sgt nak pi,seronok beli brg anak2 kan..